PRIVACYVERKLARING

Via onze webwinkel verwerken we persoonsgegevens. Pr8 vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met deze gegevens.

 

  • Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. 

  • We specificeren onze verwerkingsdoeleinden duidelijk via deze privacyverklaring;

  • We verzamelen alleen de persoonsgegevens die nodig zijn 
    voor onze webshop

  • We vragen je eerst expliciet toestemming om je persoonsgegevens te verwerken als dat is vereist

  • We nemen passende beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te
    beschermen 

  • Op verzoek bieden we inzage aan in jouw persoonsgegevens en op jouw verzoek corrigeren of verwijderen we de gegevens.


Pr8 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze
privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met ons. 

Afhandelen bestelling
Wanneer je onze artikelen bestelt, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan de 
bezorgdienst geven om de bestelling te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.


Contactformulier en livechat 
Met het contactformulier en in de livechat kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij je naam, je mailadres en je globale locatie. Wij bewaren deze
informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard respecteren we je privacy. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je
persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). 

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de
beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. 

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je
gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten
goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze
privacyverklaring. Bekijk ‘m daarom regelmatig, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je
altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een
klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 


 

Pr8 Interieurdesign

info@pr8interieurdesign

06 57545766

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

PR8 Interieur Design                                                                 Info@pr8interieurdesign.nl                                                                   06-57545766

2020 by PR8 Interieur design